Jos Beentjes Audio Producties?

Jos Beentjes Audio Producties is een klein bedrijf, dat al sinds 1998 een betrouwbare partner is voor diverse bedrijven en omroepen. Ik maak promo's, jingles, commercials en programma's voor diverse lokale en regionale omroepen. Daarnaast ook radiospots en in-store commercials voor verschillende bedrijven. Lokaal, regionaal en landelijk.

Ook is de drive-in show te huur voor bijvoorbeeld een bedrijfsopening of evenement. Ik denk altijd met u mee om het evenement tot een succes te maken.

Jos Beentjes Audio Producties is creatief en betrouwbaar zodat u d.m.v. audio-ondersteuning goed voor de dag komt.

Geschiedenis:

Ooit (1988) met een vriendje begonnen met het draaien van muziek op schoolfeestjes.

Via via is Jos uiteindelijk bij de Lokale Omroep Veenendaal terecht gekomen. Daar begint hij op 18-jarige leeftijd in 1990 met een programma van een uur op dinsdagavond. Beentjes in de lucht. Al snel bleek dat Jos ook sport- en actualiteitenprogramma's kon presenteren.

In 1994 maakte Jos de overstap naar Midland FM, dat in Renswoude een eigen zender had opgestart. Beentjes in de lucht op zondagmiddag, actualiteiten op zaterdag en een dagelijks programma op werkdagen in voice-tracks. Daarnaast regelde hij ook het weerbericht en las op vaste dagen nieuws. In 1998 werd Jos gevraagd om parttime en freelance voor de omroep te gaan werken. Zodoende werd Jos Beentjes Audio Producties opgericht. In zijn freelance functie werd Jos uiteindelijk programmaleider van de omroep, belast met alles wat er op de radio te horen is. Hij maakte dagelijks een programma, las het regionieuws, zorgde dat de weerman zijn zegje kon doen en produceerde jingles, promo's en commercials voor de omroep. Daarnaast werd hij ook door andere omroepen gevraagd om voice-over teksten in te spreken en commercials. Onder meer Radio en TV Gelderland, Radio 90FM, Veluwe FM, RTV Noord Holland, Keizerstad FM, Deventer FM, Twente FM, Zinopsis Media Producties, Goudse Verzekeringen, Northbank Studio's, Heineken, Jamba, De Audiovormgevers, Dolfijn FM .....

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een volwassen professionele partner in radioland met een schat aan radio-ervaring.